Is je kleintje bijna jarig en wil je dit op een bijzondere manier vastleggen? Boek dan een cakesmash of donutsmash. Lekker kliederen en plezier maken. Natuurlijk zorg ik voor een fijne sfeer en neem ik alle tijd. De foto's kun je gebruiken voor een uitnodiging.  Van te voren neem ik jullie wensen door zodat de styling is afgestemd op jullie stijl. De studio is kindvriendelijk en er is volop privacy. 

Natuurlijk doe ik graag iets extra's en maak ik van jullie samen ook een foto als leuke herinnering. Wil je echt iets bijzonders? Boek dan het slash pakket. Na de smash lekker in een badje in een mooie setting. Wil je een smash boeken? Boek dan ruim op tijd zodat je de foto's in huis hebt voor het feest. Meer weten? Neem contact op, ik help je graag verder.

CHECKLIST:

Toeslag extra kind: €25,00

Reservering is definitief na aanbetaling van van €25,00

Extra foto's incl bewerking: 7,50, Meer foto's? Dan geldt er een pakketprijs

Kom je vaker in de studio? Dan geldt er een aantrekkelijke korting van 10% en 15%! Niet geldig i.c.m. andere kortingen en acties.

Pakket 1: 1x basic styling, 5 digitale foto's in HR en 1 cadeaufoto van jullie samen €95,00

Pakket 2: 1x styling naar wens, heliumballonnen, taart, 10 digitale foto's in HR en 1 cadeaufoto van jullie samen €140,00

Pakket 3: 1x styling naar wens, heliumballonnen, taart, splash badje, 20 digitale foto's in HR, 1 cadeaufoto's van jullie samen, 1x fotoboekje € 195,00 

© 2019  NATHALIE SCHUURMAN  Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Style and Shoot Eindhoven

Legolas 6 | 5663TA | Geldrop

info@cocoonzz.com

06-12923024

Style and Shoot is onderdeel van Cocoonzz